Om denne hjemmesiden

Er du klar for et vilt og fartsfylt eventyr?

Da har du kommet til det riktige stedet. Dette er en blogg der vi fokuserer på spennende tema som rallykjørere, kvalifikasjoner, konkurranser og kjente rallysteder

Hvorfor har vi opprettet denne bloggen?

En av grunnene til at vi har opprettet denne bloggen er at vi ELSKER bilsport. Det er jo noe som flere bør vite om. Dette er tanken bak bloggen i alle fall.

Inspirasjon

Det er jo herlig å kunne finne inspirasjon på ulike steder og vi vil gjerne være et av disse stedene. Det er ikke alltid like lett å vite hvor man kan hente inspirasjon, men vi håper å være et av disse stedene.

Kjente rallyførere

Det finnes så mange kjente rallyførere der ute som vi mener at bør bli bedre kjent. Derfor kommer vi nok til å skrive om en del av disse. Det å drive med rally er en god hobby for mange, men vi skulle ønske at det fantes enda flere norske, verdenskjente rallyførere. Vi håper at vi kan være med på å gi innsikt i hva tidligere rallyførere har gjort som har vært annerledes og som har gitt dem suksess. Det er ofte andre ting enn du tror.

Konkurranser

Mange mener at jo tidligere du begynner med rally, jo bedre vil du være. Vi vet ikke om vi er enig i det, men det å delta i en rekke konkurranser er i alle fall en måte å lære på. Derfor vil vi informere deg om ulike populære konkurranser og løp du kan delta i eller se på. Mange elsker å dra rundt omkring i verden å se på kjente rally og kjøre løypene bare med en vanlig bil. Det finnes mange fans der ute som du garantert kan ha det gøy med. Hvorfor ikke finne et miljø som passer for deg og dine interesser innenfor rally?

Kvalifikasjoner

Hva er det egentlig jeg trenger for å bli en kjent rallysjåfør? Er det noen kurs jeg må ta eller noe lignende? Dette er noe du kommer til å få mer informasjon om på denne siden her. Det å være best mulig kvalifisert gir deg jo også muligheten til å utvikle deg som sjåfør.

Kurs

Er du interessert i det administrative når det kommer til rally? Da kan vi informere deg om at det finnes en rekke ting du kan gjøre for å bli en del av rallymiljøet uten å selv kjøre. Kanskje du har lyst til å jobbe på depot eller som mekaniker? Dette er noe du bør sjekke mer opp i.

Uansett så håper vi at denne bloggen kan gi deg innsikt i temaer som du kanskje allerede var litt interessert i og bare ville vite litt mer om!